De Locatie

HuysBouvigne

WONEN OP EEN PERFECT BEREIKBARE LOCATIE

Aan de rand van ’s-Heerenberg en op de scheidingslijn van binnenstad en buitengebied, wordt Huys Bouvigne gerealiseerd. Op steenworp afstand ligt de binnenstad van ’s-Heerenberg en bij het uitrijden van de Emmerikseweg rijdt u zo ons buurland, Duitsland in. Vanuit ’s-Heerenberg bent u via diverse uitvalswegen snel in Emmerik (Dld), Zevenaar of Doetinchem en steden als Arnhem en Oberhausen zijn binnen een half uur te bereiken. 

’s-Heerenberg is gelegen in de gemeente Montferland, een groene grensstreek die rijk is aan natuur en cultuur. De gemeente Montferland is groen, beschikt over een mooi landschap en barst van de historie. De kleine dorpjes die onderdeel uitmaken van de gemeente liggen verscholen tussen het groen en worden omringd door een prachtig natuurlijk landschap. ’s-Heerenberg is hier geen uitzondering op en voelt als een stukje buitenland in Nederland. Het historisch centrum ademt nog steeds de sfeer van weleer, met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Het stadje beschikt over alle basisvoorzieningen en voorziet de inwoners uitstekend in haar behoeften.

Zin om te wandelen of te fietsen? vanuit Huys Bouvigne kunt u binnen 5 minuten kunt u vrij rondfietsen- of wandelen in de natuur of een drankje drinken in de gezellige historische binnenstad!

In de omgeving

De gemeente Montferland beschikt over enkele uit het oog springende kastelen en landhuizen, zoals het voormalige klooster Gouden Handen en kasteel Huis Bergh. Omgeven door een gracht en omsloten door een oude vestigingswal ligt het kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Ten westen van hiervan treft u De Plantage. Een statig parkbos dat de adellijke sfeer van vroeger doet herleven. Het park gevormd door oude eikenbomen, Japanse lariksen en veel rododendrons en bosanemonen die het park haar uitstraling geven. Mocht u na uw bezoek van een plaatselijke wijn willen genieten, kunt u Wijngoed Montferland eens bezoeken. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om de wijnmakerij en de kelders te zien en om de eigen gebrouwen wijnen te proeven. Of bezoek het historische centrum waar u gezellig op het terras kunt genieten van een hapje of een drankje.


Contactgegevens

Lensink Gussinklo Makelaardij

Aaltenseweg 2. 7091 AE Dinxperlo
Tel: 0315 - 653039
www.lensinkgussinklo.nl

Contactgegevens

Rosendaal Makelaars

Stadpsplein 75. 7041 JE 's-heerenberg
Tel: 0314 - 668844
www.rosendaalmakelaars.nl